Премиерът Кирил Петков поздрави Министерството на вътрешните за работата му през последната

...
Премиерът Кирил Петков поздрави Министерството на вътрешните за работата му през последната
Коментари Харесай

Премиерът пред МВР: Гешев е компрометиран дори и пред ЕС

Премиерът Кирил Петков поздрави Министерството на вътрешните за работата му през последната година. Министър-председателят присъстваше на доклада на активността на силовото ведомство през 2021 година Петков употребява случая още веднъж да насочи рецензии към работта на държавното обвиниение и основния прокурор. „ Прокуратурата в България не работи. Г-н Гешев за мен е безусловно злепоставен. Той е злепоставен на равнище Европейски съюз “, съобщи той.

Премиерът разгласи, че " в момента сме във времена на смяна и всеки би трябвало да застане от страната на закона и народа или на страната на статуквото, на корупцията и недосегаемите. „ Законността се връща в България. Никой не е над закона “, коментира министър-председателят. Според него Министерство на вътрешните работи е показало, че страхът към този момент е изостанал и „ оттук насетне законността е на челен ред ”.

" Министерство на вътрешните работи е натоварено с големи публични упования през миналата година и макар тази огромна натовареност извърши публичния си ангажимент, като главен приоритет беше почтен избирателен резултат. Не беше разрешено да се употребяват уязвимите пластове на популацията, с цел да се подмени вотът и да се провежда корпоративен избор ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров

На доклада на Министерството на вътрешните работи за предходната година участва политическото и професионално управление на ведомството. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР